Autor: Paweł Powaserowski
Ilość porcji
2
Czas przygotowania
45 min
ZASMAŻANA KAPUSTA WŁOSKA:
cebula – 100 g
masło – 60 g
kapusta włoska – 300 g
koperek – 1 pęczek
sól, pieprz
PULPECIKI Z ZIEMNIAKAMI:
ziemniaki – 250 g
roślinne pulpeciki z koperkiem OneDayMore – 100 g
cebula – 20 g
czosnek – 3 g
masło – 100 g
wytrawne białe wino – 100 ml
koperek
sól, pieprz
ZASMAŻANA KAPUSTA WŁOSKA:
PULPECIKI Z ZIEMNIAKAMI:
ZASMAŻANA KAPUSTA WŁOSKA:
cebula – 100 g
masło – 60 g
kapusta włoska – 300 g
koperek – 1 pęczek
sól, pieprz
PULPECIKI Z ZIEMNIAKAMI:
ziemniaki – 250 g
roślinne pulpeciki z koperkiem OneDayMore – 100 g
cebula – 20 g
czosnek – 3 g
masło – 100 g
wytrawne białe wino – 100 ml
koperek
sól, pieprz
ZASMAŻANA KAPUSTA WŁOSKA:
PULPECIKI Z ZIEMNIAKAMI: