Roślinne kiełbaski

Z grubo mielonym pieprzem
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 20%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony ocet spirytusowy, suszone oregano 0,4%, suszony burak, grubomielony pieprz czarny 0,2%, suszony tymianek 0,1%, zelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce – substancja zelujaca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy. Może zawierać: gluten.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
NA GRILLU
Czas dowolny

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zrumienienia.

Grillować tak, jak lubisz!

Jak segregować?

Roślinne klopsiki

z czerwoną cebulką i tymiankiem
to aromatyczna propozycja smacznego dania – z ziemniakami, a także z dodatkiem sosu, klusek, gnocchi.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 23%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, stabilizator: metyloceluloza, białko z pestek dyni, skrobia ziemniaczana, przyprawy, błonnik bambusowy, suszona czerwona cebula 0,9%, suszony ocet spirytusowy, suszony tymianek 0,5%, sól, suszona biała cebula, suszony burak, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
10 minut

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 6 minut, cały czas mieszając aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 10 minut.

Jak segregować?

Roślinne burgery

klasyczny smak
w wersji klasycznej idealnie pasują do pieczywa jako standardowe burgery, ale są też świetne do grillowanych warzyw.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, suszony ocet spirytusowy, sól, suszony burak, suszona cebula, suszony czosnek, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
12 minut

Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na 1 burgera, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 3 minuty z każdej strony aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 6 minut z każdej strony.

Jak segregować?

Roślinne mielone

delikatny, łagodny smak
to uniwersalny zamiennik mięsa mielonego. Można go użyć jako farszu do pierogów, gołąbków, pieczonych warzyw, a także do przygotowania lasagne, dań z makaronem lub można uformować z niego pulpeciki.

Masa netto: 250 g
Liczba porcji: 2,5

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, hydrolizowane białko roślinne, błonnik cytrusowy, suszony ocet spirytusowy, suszony czosnek, sól, suszony burak, przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
W PIEKARNIKU
Czas dowolny

Ustawić średnią moc palnika i rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania. Smażyć przez 7 minut, delikatnie rozdrabniając aż do zrumienienia.

Zapiekać w swojej ulubionej potrawie!

Jak segregować?

Roślinne kiełbaski

Z grubo mielonym pieprzem
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 20%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony ocet spirytusowy, suszone oregano 0,4%, suszony burak, grubomielony pieprz czarny 0,2%, suszony tymianek 0,1%, żelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce – substancja żelująca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy. Może zawierać: gluten.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
NA GRILLU
Czas dowolny

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zarumienienia.

Grillować tak, jak lubisz!

Jak segregować?

Roślinne klopsiki

z czerwoną cebulką i tymiankiem
to aromatyczna propozycja smacznego dania – z ziemniakami, a także z dodatkiem sosu, klusek, gnocchi.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 23%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, stabilizator: metyloceluloza, białko z pestek dyni, skrobia ziemniaczana, przyprawy, błonnik bambusowy, suszona czerwona cebula 0,9%, suszony ocet spirytusowy, suszony tymianek 0,5%, sól, suszona biała cebula, suszony burak, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
10 minut

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 6 minut, cały czas mieszając aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 10 minut.

Jak segregować?

Roślinne burgery

klasyczny smak
w wersji klasycznej idealnie pasują do pieczywa jako standardowe burgery, ale są też świetne do grillowanych warzyw.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, suszony ocet spirytusowy, sól, suszony burak, suszona cebula, suszony czosnek, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
12 minut

Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na 1 burgera, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 3 minuty z każdej strony aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 6 minut z każdej strony.

Jak segregować?

Roślinne mielone

delikatny, łagodny smak
to uniwersalny zamiennik mięsa mielonego. Można go użyć jako farszu do pierogów, gołąbków, pieczonych warzyw, a także do przygotowania lasagne, dań z makaronem lub można uformować z niego pulpeciki.

Masa netto: 250 g
Liczba porcji: 2,5

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, hydrolizowane białko roślinne, błonnik cytrusowy, suszony ocet spirytusowy, suszony czosnek, sól, suszony burak, przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
W PIEKARNIKU
Czas dowolny

Ustawić średnią moc palnika i rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania. Smażyć przez 7 minut, delikatnie rozdrabniając aż do zrumienienia.

Zapiekać w swojej ulubionej potrawie!

Jak segregować?

Roślinne kiełbaski

z grubo mielonym pieprzem
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 20%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony ocet spirytusowy, suszone oregano 0,4%, suszony burak, grubomielony pieprz czarny 0,2%, suszony tymianek 0,1%, żelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce – substancja żelująca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy. Może zawierać: gluten.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zrumienienia.

Grillować tak, jak lubisz!

Jak segregować?

Roślinne klopsiki

z czerwoną cebulką
i tymiankiem
to aromatyczna propozycja smacznego dania – z ziemniakami, a także z dodatkiem sosu, klusek, gnocchi.
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 23%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, stabilizator: metyloceluloza, białko z pestek dyni, skrobia ziemniaczana, przyprawy, błonnik bambusowy, suszona czerwona cebula 0,9%, suszony ocet spirytusowy, suszony tymianek 0,5%, sól, suszona biała cebula, suszony burak, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 6 minut, cały czas mieszając aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 10 minut.

Jak segregować?

Roślinne burgery

klasyczny smak
w wersji klasycznej idealnie pasują do pieczywa jako standardowe burgery, ale są też świetne do grillowanych warzyw.
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, suszony ocet spirytusowy, sól, suszony burak, suszona cebula, suszony czosnek, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na 1 burgera, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 3 minuty z każdej strony aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 6 minut z każdej strony.

Jak segregować?

Roślinne mielone

delikatny, łagodny smak
to uniwersalny zamiennik mięsa mielonego. Można go użyć jako farszu do pierogów, gołąbków, pieczonych warzyw, a także do przygotowania lasagne, dań z makaronem lub można uformować z niego pulpeciki.
Masa netto: 250 g
Liczba porcji: 2,5

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, hydrolizowane białko roślinne, błonnik cytrusowy, suszony ocet spirytusowy, suszony czosnek, sól, suszony burak, przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Ustawić średnią moc palnika i rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania. Smażyć przez 7 minut, delikatnie rozdrabniając aż do zrumienienia.

Zapiekać w swojej ulubionej potrawie!

Jak segregować?

Roślinne mielone

delikatny, łagodny smak
to uniwersalny zamiennik mięsa mielonego. Można go użyć jako farszu do pierogów, gołąbków, pieczonych warzyw, a także do przygotowania lasagne, dań z makaronem lub można uformować z niego pulpeciki.
Masa netto: 250 g
Liczba porcji: 2,5

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, hydrolizowane białko roślinne, błonnik cytrusowy, suszony ocet spirytusowy, suszony czosnek, sól, suszony burak, przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Ustawić średnią moc palnika i rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania. Smażyć przez 7 minut, delikatnie rozdrabniając aż do zrumienienia.

Zapiekać w swojej ulubionej potrawie!

Jak segregować?

Roślinne burgery

klasyczny smak
w wersji klasycznej idealnie pasują do pieczywa jako standardowe burgery, ale są też świetne do grillowanych warzyw.
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, suszony ocet spirytusowy, sól, suszony burak, suszona cebula, suszony czosnek, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na 1 burgera, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 3 minuty z każdej strony aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 6 minut z każdej strony.

Jak segregować?

Roślinne kiełbaski

z grubo mielonym pieprzem
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 20%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony ocet spirytusowy, suszone oregano 0,4%, suszony burak, grubomielony pieprz czarny 0,2%, suszony tymianek 0,1%, żelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce – substancja żelująca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy. Może zawierać: gluten.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zarumienienia.

Grillować tak, jak lubisz!

Jak segregować?

Roślinne klopsiki

z czerwoną cebulką
i tymiankiem
to aromatyczna propozycja smacznego dania – z ziemniakami, a także z dodatkiem sosu, klusek, gnocchi.
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 23%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, stabilizator: metyloceluloza, białko z pestek dyni, skrobia ziemniaczana, przyprawy, błonnik bambusowy, suszona czerwona cebula 0,9%, suszony ocet spirytusowy, suszony tymianek 0,5%, sól, suszona biała cebula, suszony burak, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 6 minut, cały czas mieszając aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 10 minut.

Jak segregować?

Roślinne kiełbaski

Z grubo mielonym pieprzem
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 20%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony ocet spirytusowy, suszone oregano 0,4%, suszony burak, grubomielony pieprz czarny 0,2%, suszony tymianek 0,1%, zelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce – substancja zelujaca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy. Może zawierać: gluten.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
NA GRILLU
Czas dowolny

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zrumienienia.

Grillować tak, jak lubisz!

Jak segregować?

Roślinne klopsiki

z czerwoną cebulką i tymiankiem
to aromatyczna propozycja smacznego dania – z ziemniakami, a także z dodatkiem sosu, klusek, gnocchi.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 23%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, stabilizator: metyloceluloza, białko z pestek dyni, skrobia ziemniaczana, przyprawy, błonnik bambusowy, suszona czerwona cebula 0,9%, suszony ocet spirytusowy, suszony tymianek 0,5%, sól, suszona biała cebula, suszony burak, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
10 minut

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 6 minut, cały czas mieszając aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 10 minut.

Jak segregować?

Roślinne burgery

klasyczny smak
w wersji klasycznej idealnie pasują do pieczywa jako standardowe burgery, ale są też świetne do grillowanych warzyw.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, suszony ocet spirytusowy, sól, suszony burak, suszona cebula, suszony czosnek, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
12 minut

Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na 1 burgera, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 3 minuty z każdej strony aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 6 minut z każdej strony.

Jak segregować?

Roślinne mielone

delikatny, łagodny smak
to uniwersalny zamiennik mięsa mielonego. Można go użyć jako farszu do pierogów, gołąbków, pieczonych warzyw, a także do przygotowania lasagne, dań z makaronem lub można uformować z niego pulpeciki.

Masa netto: 250 g
Liczba porcji: 2,5

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, hydrolizowane białko roślinne, błonnik cytrusowy, suszony ocet spirytusowy, suszony czosnek, sól, suszony burak, przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
W PIEKARNIKU
Czas dowolny

Ustawić średnią moc palnika i rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania. Smażyć przez 7 minut, delikatnie rozdrabniając aż do zrumienienia.

Zapiekać w swojej ulubionej potrawie!

Jak segregować?

Roślinne mielone

delikatny, łagodny smak
to uniwersalny zamiennik mięsa mielonego. Można go użyć jako farszu do pierogów, gołąbków, pieczonych warzyw, a także do przygotowania lasagne, dań z makaronem lub można uformować z niego pulpeciki.

Masa netto: 250 g
Liczba porcji: 2,5

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, hydrolizowane białko roślinne, błonnik cytrusowy, suszony ocet spirytusowy, suszony czosnek, sól, suszony burak, przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
W PIEKARNIKU
Czas dowolny

Ustawić średnią moc palnika i rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania. Smażyć przez 7 minut, delikatnie rozdrabniając aż do zrumienienia.

Zapiekać w swojej ulubionej potrawie!

Jak segregować?

Roślinne burgery

klasyczny smak
w wersji klasycznej idealnie pasują do pieczywa jako standardowe burgery, ale są też świetne do grillowanych warzyw.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 25%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, białko brązowego ryżu, stabilizator: metyloceluloza, suszony ocet spirytusowy, sól, suszony burak, suszona cebula, suszony czosnek, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
12 minut

Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na 1 burgera, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 3 minuty z każdej strony aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 6 minut z każdej strony.

Jak segregować?

Roślinne kiełbaski

Z grubo mielonym pieprzem
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 20%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony ocet spirytusowy, suszone oregano 0,4%, suszony burak, grubomielony pieprz czarny 0,2%, suszony tymianek 0,1%, żelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce – substancja żelująca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy. Może zawierać: gluten.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
7 minut
NA GRILLU
Czas dowolny

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zarumienienia.

Grillować tak, jak lubisz!

Jak segregować?

Roślinne klopsiki

z czerwoną cebulką i tymiankiem
to aromatyczna propozycja smacznego dania – z ziemniakami, a także z dodatkiem sosu, klusek, gnocchi.

Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2

Składniki

Składniki: woda, białko grochu 23%, olej rzepakowy, naturalne aromaty, stabilizator: metyloceluloza, białko z pestek dyni, skrobia ziemniaczana, przyprawy, błonnik bambusowy, suszona czerwona cebula 0,9%, suszony ocet spirytusowy, suszony tymianek 0,5%, sól, suszona biała cebula, suszony burak, ekstrakt słodu jęczmiennego, żelazo, witamina B12.

Tabela wartości odżywczych

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

Jak gotować?

NA PATELNI
6 minut
W PIEKARNIKU
10 minut

Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 6 minut, cały czas mieszając aż do zrumienienia.

Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 140°C przez 10 minut.

Jak segregować?

Kontakt
Infolinia: +48 61 670 40 45
Czynna (pn.-pt.) 08:00 – 16:00
Skontaktuj się z nami:
odm@onedaymore.pl
Chcesz kupić online?
Zapisz się na listę – poinformujemy
Cię o starcie sprzedaży!

    Kontakt
    Infolinia: +48 61 670 40 45
    Czynna (pn.-pt.) 08:00 – 16:00
    Skontaktuj się z nami:
    odm@onedaymore.pl
    Chcesz kupić online?
    Zapisz się na listę – poinformujemy
    Cię o starcie sprzedaży!

      Chcesz kupić online?
      Zapisz się na listę – poinformujemy
      Cię o starcie sprzedaży!

        Social media
        Kontakt
        Infolinia: +48 61 670 40 45
        Czynna (pn.-pt.)
        08:00 – 16:00
        Skontaktuj się z nami:
        odm@onedaymore.pl