Wyłącznie naturalne przyprawy i aromaty, mięsna barwa to zasługa buraka.
Z dodatkiem oleju rzepakowego, dzięki czemu mają niską zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych.
Soczyste dzięki błonnikowi roślinnemu, sprężyste i jędrne dzięki metylocelulozie pozyskiwanej z celulozy, składnika komórek roślinnych
Wyprodukowane na bazie grochu, bez dodatku soi i pszenicy.
Bogate źródło białka z grochu i brązowego ryżu lub pestek dyni.
Źródło cennych składników, m. in.: żelaza, cynku, magnezu, potasu, witaminy B12.
Gdzie powstają nasze roślinne produkty?
Żeby stworzyć nasz nowy i innowacyjny produkt, powstała Roślinna Kuchnia OneDayMore, nasze roślinne laboratorium. To tu doświadczony, wykwalifikowany zespół realizuje nawet najbardziej ambitne założenia. Roślinna Kuchnia już dziś dostarcza rozwiązań i receptur na miarę przyszłości.
Roślinne OneDayMore produkowane są w Polsce. Nowoczesny park maszynowy w naszej nowej fabryce mieszczącej się w Poznaniu pozwala uzyskać wszystkie wymagane cechy naszych najwyższej jakości produktów: wygląd, zapach, teksturę czy smak.
Skąd się bierze mięsny smak?
Prawdziwie mięsną teksturę burgerów, kiełbasek i klopsików Roślinnych OneDayMore zapewnia groch. Dzięki jego różnym formom białka udało nam się otrzymać takie cząstki, jakie znajdujemy w produktach mięsnych. Głęboki, intensywny mięsny smak uzyskaliśmy, wykorzystując zioła, czosnek, a także naturalne aromaty. Krwistą barwę produktom nadaje sok z buraka.
Dzięki takiej unikalnej recepturze nasze produkty wyglądają, pachną i smakują jak mięso.
Jak dbamy o bezpieczeństwo
produkcji?
Produkując Roślinne OneDayMore, przestrzegamy najwyższych standardów, na które składają się liczne procedury na każdym etapie tworzenia produktów. Pracownicy produkcji zachowują wszelkie zasady bezpieczeństwa, jak dezynfekcja osobista czy ubrania ochronne.
Stosowane przez nas szokowe schładzanie produktu uniemożliwia namnażanie bakterii. Produkty pakowane są w atmosferze ochronnej, w niskiej temperaturze, w specjalne, niezwykle szczelne opakowania.
Wszystko, żeby zachować bezpieczeństwo, świeżość i najwyższej jakości smak.