Autor: OneDayMore
Ilość porcji
2
Czas przygotowania
30 min
Nasze pyszne roślinne kiełbaski będą jeszcze pyszniejsze, jeśli usmażysz je dodatkami: cebulą i papryką, doprawiając aromatycznym tymiankiem. Kilka chwil i masz gotowe danie prosto z patelni, nie tylko sycące, ale też wartościowe, bo jest w nim mnóstwo warzyw!
Autor: OneDayMore
Ilość porcji
2
Czas przygotowania
30 min
Rozgrzewamy łyżkę oleju na patelni. Na patelnię wrzucamy cebulę pokrojoną w piórka i smaż aż się zeszkli. Dorzucamy pokrojoną czerwoną paprykę, smażymy aż delikatnie zmięknie.
Na patelnię dorzucamy kiełbaski, smażymy 7 min. na średniej mocy palnika, delikatnie obracając aż do zarumienienia.
Całość posypujemy świeżym tymiankiem.
Rozgrzewamy łyżkę oleju na patelni. Na patelnię wrzucamy cebulę pokrojoną w piórka i smaż aż się zeszkli. Dorzucamy pokrojoną czerwoną paprykę, smażymy aż delikatnie zmięknie.
Na patelnię dorzucamy kiełbaski, smażymy 7 min. na średniej mocy palnika, delikatnie obracając aż do zarumienienia. Całość posypujemy świeżym tymiankiem.
Skontaktuj się z nami:
odm@onedaymore.pl