Autor: Paweł Powaserowski
Czas przygotowania
45 min
Ziemniaki skrobiemy i owijamy w folię aluminiową z dodatkiem odrobiny masła, soli i koperku – grillujemy do miękkości ok. 30 min. Cebulę kroimy w plastry i grillujemy, aż zmięknie, doprawiamy majerankiem, solą i pieprzem.
Grillujemy kaszankę, następnie układamy ją na grillowanej cebuli, obok układamy ziemniaki, posypując je koperkiem, nakładamy kwaśną śmietanę, a na nią tagliatelle z ogórka zielonego.
Ziemniaki skrobiemy i owijamy w folię aluminiową z dodatkiem odrobiny masła, soli i koperku – grillujemy do miękkości ok. 30 min. Cebulę kroimy w plastry i grillujemy, aż zmięknie, doprawiamy majerankiem, solą i pieprzem.
Grillujemy kaszankę, następnie układamy ją na grillowanej cebuli, obok układamy ziemniaki, posypując je koperkiem, nakładamy kwaśną śmietanę, a na nią tagliatelle z ogórka zielonego.