Na patelnię z rozgrzaną oliwą kładziemy mielone OneDayMore i smażymy, aż nabierze złotego koloru.
Dodajemy posiekane w kosteczkę szalotki oraz czosnek przeciśnięty przez praskę.
Gdy szalotka się zeszkli, dodajemy pieczarki pokrojone w plasterki i majeranek. Całość oprószamy solą i pieprzem. Dodajemy sos sojowy, ocet, koncentrat pomidorowy, śliwki pokrojone w paseczki. Chwilę smażymy i przekładamy składniki do miksera.
Całość miksujemy na masę o konsystencji pasztetu.
Pasztet przekładamy do zamykanego słoiczka i odstawiamy do wystygnięcia. Przechowujemy w lodówce maks. 3-4 dni.
Na patelnię z rozgrzaną oliwą kładziemy mielone OneDayMore i smażymy, aż nabierze złotego koloru.
Dodajemy posiekane w kosteczkę szalotki oraz czosnek przeciśnięty przez praskę.
Gdy szalotka się zeszkli, dodajemy pieczarki pokrojone w plasterki i majeranek. Całość oprószamy solą i pieprzem. Dodajemy sos sojowy, ocet, koncentrat pomidorowy, śliwki pokrojone w paseczki. Chwilę smażymy i przekładamy składniki do miksera.
Całość miksujemy na masę o konsystencji pasztetu.
Pasztet przekładamy do zamykanego słoiczka i odstawiamy do wystygnięcia. Przechowujemy w lodówce maks. 3-4 dni.